トップNews & Events

2021.04.01

How to enter the campus

To all students, faculty and staff, all concerned

At Musashino University, the entrance line to each campus is limited, and students are required to enter the campus after being screened for fever using a thermal camera at the temperature check station.
Please refer to the following link for information on how to enter the campus.

Campus Entry 【 Musashino Campus 】
Campus Entry 【 Ariake Campus 】

Please be sure to wear a mask when you enter the campus.
In addition, please comply with the “Musashino University guidelines for preventing the spread of novel coronavirus (COVID-19) infection." when entering the university.

研究所・研究室・センター