トップNews & Events

2021.06.24

【Important Notice】Workplace COVID-19 Vaccinations at Musashino University

Musashino University is now preparing for workplace (university) COVID-19 vaccinations in order to protect health and safety of the students, faculty and staff, and other university personnel so that they will be able to have their campus life safely.
Details of a vaccination survey, schedule and venues will be announced on the university website and  MUSCAT.

■Notes regarding COVID-19 vaccinations

Vaccination will be administered voluntary, not compulsory.
We might ask our students for their parent/guardian’s approval.
You can choose to receive vaccinations at one of large-scale vaccination centers or at a vaccination site in your neighborhood.
学校法人武蔵野大学
研究所・研究室・センター